Am revenit cu o cerere de Admin
5 participanți
Pagina 1 din 1
Am revenit cu o cerere de Admin
Adresa yahoomsg,mail:Sqmpikmik@yahoo.com
Nick de pe srv:Sweet Deea
Varsta:21
Motiv pentru care doresti sa devi un admin:Se pare ca m`am razgandit si am revenit cu o noua cerere de Admin ...Motivul: O mica paranteza(Dupa cum stiti joc de ceva timp pe acest srv si am ramas fidela si doresc sa joc in continuare pe acest srv si doresc sa luam cateva masuri) sa revin la subiect motivul se intampla de foarte multe ori atunci cand intru sa nu fie nici un Admin online...ceea ce duce la sufocarea srv de codatii...este foarte neplacut...pt mine si ceilalti jucatori care joaca de mult timp pe acest srv care jucam corect...si dupa cum se vede neplacerile duc la numarul scazut de playeri de pe acest srv.Deci vreau sa dau o mana de ajutor mie cat si celorlalti care vor sa joace linistiti pe acest srv.Multumesc! :><:
Poti tine redirecte? DA\NU pot tine redirecte - DA.
Nick de pe srv:Sweet Deea
Varsta:21
Motiv pentru care doresti sa devi un admin:Se pare ca m`am razgandit si am revenit cu o noua cerere de Admin ...Motivul: O mica paranteza(Dupa cum stiti joc de ceva timp pe acest srv si am ramas fidela si doresc sa joc in continuare pe acest srv si doresc sa luam cateva masuri) sa revin la subiect motivul se intampla de foarte multe ori atunci cand intru sa nu fie nici un Admin online...ceea ce duce la sufocarea srv de codatii...este foarte neplacut...pt mine si ceilalti jucatori care joaca de mult timp pe acest srv care jucam corect...si dupa cum se vede neplacerile duc la numarul scazut de playeri de pe acest srv.Deci vreau sa dau o mana de ajutor mie cat si celorlalti care vor sa joace linistiti pe acest srv.Multumesc! :><:
Poti tine redirecte? DA\NU pot tine redirecte - DA.
Sweet Deea- incepator
Reputatie : 1
Data de inscriere : 18/12/2011
Varsta : 34
Localizare : Timisoara
Re: Am revenit cu o cerere de Admin
Nu te cunosc de pe sv, pt ca din motive personale nu pot intra deocamdata, dar citind prima ta cere de admin, si raspunsul colegilor mei eu cred ca o sa fi un admin bun, cu condita sa ai un limbaj decent fata de colegi si de playeri...
Vizite pe forum si si sa respecti regulamentul!!!!!!
Daca crezi ca poti sa saci efortul asta pt sv, sunt PRO.
Vizite pe forum si si sa respecti regulamentul!!!!!!
Daca crezi ca poti sa saci efortul asta pt sv, sunt PRO.
sorinarad- Admin
Reputatie : 19
Data de inscriere : 14/09/2011
Varsta : 45
Localizare : arad
re:Am revenit cu o cerere de Admin
Din partea mea ai PRO bine ai revenit dar trebuie sa mai astepti un pic sa revina ownerul sa luam o decizie.
Nike- Admin
Reputatie : 55
Localizare : Iasi Romania
bella- Admin
Reputatie : 18
Localizare : italia
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum