Cerere.Admin cTz#
5 participanți
Pagina 1 din 1
Cerere.Admin cTz#
-Nick de pe servar: cTz#
-Nick real: Marian
-Steam On/Off: On
-Steam id: nastyr12
-Y!M si skype : radu_swat23,marian.cotoi1
-varsta:18
-motivDe ce sa devin admin?: Nu suport codatii,si de aceea vreau sa am admin si sa ajut sv==> r3sp3cT (plus experienta de 4 ani in adminat) + Slotu pe care il am
-Sunteti deacord de a tine redirecte..DA/NU: Da (RED ON in timpu in care stau pe sv.stau si ziua si noaptea ziua incepand de la 13:00 pana la 17:00 si seara de la 12:00 - 06:00 dim bineinteles in timpul mentionat ReD sunt On)
-Nick real: Marian
-Steam On/Off: On
-Steam id: nastyr12
-Y!M si skype : radu_swat23,marian.cotoi1
-varsta:18
-motivDe ce sa devin admin?: Nu suport codatii,si de aceea vreau sa am admin si sa ajut sv==> r3sp3cT (plus experienta de 4 ani in adminat) + Slotu pe care il am
-Sunteti deacord de a tine redirecte..DA/NU: Da (RED ON in timpu in care stau pe sv.stau si ziua si noaptea ziua incepand de la 13:00 pana la 17:00 si seara de la 12:00 - 06:00 dim bineinteles in timpul mentionat ReD sunt On)
cTz#- incepator
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/01/2012
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
Re: Cerere.Admin cTz#
De cat timp joci pe server? Eu nu te-am vazut.
Deea- Admin
Reputatie : 11
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 30
Localizare : Slatina
prea curand
Abia ai aparut si vrei admin,... asta inseamna ca iti place serverul, ceea ce este foarte bine, revino si daca esti asa cum spui,... insa eu am vazut obiectii pe server importriva ta cind am jucat impreuna si ceva limbaj colorat din partea ta,..
In locul tau nici nu aveam tupeu sa fac cerere de admin...AI un limbaj FOArte neadecvat MEREU.. Din partea mea CONTRA>>>>
Cu cine?!- incepator
Reputatie : 6
Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
re:Cerere.Admin cTz#
Da esti cam nou pe server eu zic sa vedem prestanta ta pe server cat si pe forum si dupa ne vom pronunta.Vei reveni cu o alta cerere.
Nike- Admin
Reputatie : 55
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : Iasi Romania
cTz# : dp ce ma seci dai lama nu este acceptat acest tip de vocabular VREI SI ADMIN? daca tu vorbesti urat ce poti sa ii ceri unui player?
Cu cine?!- incepator
Reputatie : 6
Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
CONTRA
Vorbesti ca pe maidan chiar si cu admini pe sv si nu tii nici gagul.
Vorbesti ca pe maidan chiar si cu admini pe sv si nu tii nici gagul.
Deea- Admin
Reputatie : 11
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 30
Localizare : Slatina
Am vazut si eu cat de urat vorbesti un astfel de limbaj nu se foloseste de un viitor admin.CONTRA.TOPIC INCHIS!!!
Nike- Admin
Reputatie : 55
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : Iasi Romania
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum