Propunere sunete
2 participanți
Pagina 1 din 1
Propunere sunete
Pentru ca nu gasesc alta rubrica cred ca asta e cea mai adegvata:doresc sa propun reinstalarea sunetelor pe server e tare urat fara ele parca serverule e gol nush mie mi se pare urat fara sunete si multi playeri intreaba de sunete.Aceste sunete fac jocul mult mai dstractiv daca ingreuneaza functionarea serverului propun ca macar cateva dim acele sunete sa fie introduse pe server cum ar fi:salut,haha.da,nu.mss.woohoo,ma si nu in ultimul rand sibooooooooooom.
Nike- Admin
Reputatie : 55
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : Iasi Romania
Re: Propunere sunete
Scuzati aceasta intarziere..
Cred ca rezultatele se vad deja...mai curand decat ma asteptam
Mai mult ca oricare dintre voi as vrea sunete pe server dar...mereu este acest "dar"
dupa cum am mai spus si mai sus rezultatele sunt vizibile si nu cred ca ar trebui sa STRICAM acest lucru doar ca noi ne dorim acele sunete pe server.Sunt amuzante ii da culoare serverului si tot ceea ce este distractie...Cei care ma stiu cunosc situatia si cat de mul am muncit la realizarea si punere in functiune a lor dar daca va trebui sa renunt la ele pentru binele serverului o fac.Raman inca la decizia.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cred ca rezultatele se vad deja...mai curand decat ma asteptam
Mai mult ca oricare dintre voi as vrea sunete pe server dar...mereu este acest "dar"
dupa cum am mai spus si mai sus rezultatele sunt vizibile si nu cred ca ar trebui sa STRICAM acest lucru doar ca noi ne dorim acele sunete pe server.Sunt amuzante ii da culoare serverului si tot ceea ce este distractie...Cei care ma stiu cunosc situatia si cat de mul am muncit la realizarea si punere in functiune a lor dar daca va trebui sa renunt la ele pentru binele serverului o fac.Raman inca la decizia.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum