multumiri pt efortul lui ICE
3 participanți
Pagina 1 din 1
sorinarad- Admin
Reputatie : 19
Data de inscriere : 14/09/2011
Varsta : 45
Localizare : arad
Nike- Admin
Reputatie : 55
Localizare : Iasi Romania
Re: multumiri pt efortul lui ICE
Multam si voua fara dar si poate.Nu era posibil mai nimic fara ajutorul vostru deci sa traim cu totii numai eu ca sa nu mor MUHAHAHA.
Multumesc mult si sa speram ca eforturile noastre sa ne fie rasplatite cu varf si indesat.
La mai mareee.
Hai sa vedem idei noi stiu ca le aveti undeva ascunse ,datile frau liber ca sa le punem in aplicare
Multumesc mult si sa speram ca eforturile noastre sa ne fie rasplatite cu varf si indesat.
La mai mareee.
Hai sa vedem idei noi stiu ca le aveti undeva ascunse ,datile frau liber ca sa le punem in aplicare
Multumiri moderatorilor
Suntem mandri de acest forum datorita stradaniei moderatorilor ICE si SMILEY,datorita lor forumul este asa,un forum bine pus la punct si cu un server de Counter Strike pe masura cu pluginuri si sounduri exceptionale.Intrand pe acest server ve ti uita de toate aici distractia si buna dispozitie sunt la ele acasa ,nu ve ti regreta intrand pe acest server unde nu sunt agreeati codatii si trisorii asa veti avea un joc linistit fara smecherii,injurii sau alte grosolanii.Inca odata tin sa aduc multumiri atat din partea mea cat si a celorlalti coechipieri Moderatorilor care au muncit din greu pentru acest forum si server,Sunte ti grozavi TINE TIO TOT ASA!!!
Nike- Admin
Reputatie : 55
Localizare : Iasi Romania
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum