ABSOLUT NECESAR PLUGIN ANTI LIMBAJ MURDAR !!!
4 participanți
Pagina 1 din 1
ABSOLUT NECESAR PLUGIN ANTI LIMBAJ MURDAR !!!
Ne consideram oameni civilizati si seriosi, ne bucuram de compania unor domnisoare in mod constant pe server si nu facem nimic sa le protejam de murdaria si veninul citorva jucatori care s-au nascut cu ea in gura,...
De aceea propun instalarea pe server a unui plugin care sa mascheze/pedepseasca limbajul colorat. no_swar.amxx, swear_filter.amxx, etc, etc.
Sunt sigur ca toti jucatorii civilizati au aceeasi parere, nene Ice apara-ne de cei ce nu stiu sa joace/dar injura/jignesc/strica atmosfera.
Ii poti seta sa primeasca slap, gag, slap+gag, slay, kick si ban daca se repeta dar cel mai important este ca ce scriu ei nu apare in chat.
De aceea propun instalarea pe server a unui plugin care sa mascheze/pedepseasca limbajul colorat. no_swar.amxx, swear_filter.amxx, etc, etc.
Sunt sigur ca toti jucatorii civilizati au aceeasi parere, nene Ice apara-ne de cei ce nu stiu sa joace/dar injura/jignesc/strica atmosfera.
Ii poti seta sa primeasca slap, gag, slap+gag, slay, kick si ban daca se repeta dar cel mai important este ca ce scriu ei nu apare in chat.
Re: ABSOLUT NECESAR PLUGIN ANTI LIMBAJ MURDAR !!!
Deacord cu tine Biggy ,nu suport nici eu acesti pusti care vorbesc si utilizeaza un limbaj de mahala.
Acele pluginuri au fost active pe serv dar,mereu este cuvantul "dar" aceste pluginuri au acele mici defecte dupa cum o sti si tu foarte bine si mai da gag si persoanelor care nu o merita...
Eu nu am nici cea mai mica problema de a reactiva acest plugin si sper ca cei care iau gag pe nedrept sa accepte scuzele mele.
De azi va fi reactivat acest plugin asa vom scapa de acesti nesimtiti care nu au cei 7 ani de acasa..
Acele pluginuri au fost active pe serv dar,mereu este cuvantul "dar" aceste pluginuri au acele mici defecte dupa cum o sti si tu foarte bine si mai da gag si persoanelor care nu o merita...
Eu nu am nici cea mai mica problema de a reactiva acest plugin si sper ca cei care iau gag pe nedrept sa accepte scuzele mele.
De azi va fi reactivat acest plugin asa vom scapa de acesti nesimtiti care nu au cei 7 ani de acasa..
gica_groparu- incepator
Reputatie : 1
Data de inscriere : 15/12/2011
Varsta : 37
Localizare : voluntari
Receptionat !
Ma voi ocupa personal de aceastra mica tehnicalitate, am sa iti furnizez un plugin de prima mana setat si fara bug-uri pentru serverul tau ! Pe mine ca barbat ma amuza ineptiile unora dar cei mici si domnisoarele de pe server trebuiesc protejati ! Am sa iti trimit un e-mail cu tot ce trebuie.
OK biggy ma bazez pe priceperea si indemanarea ta.
Multumim ca ne scapi de nesimtiti..
Multumim ca ne scapi de nesimtiti..
Da e super a introduce acest plugin,multumim BIGGY chiar era necesar sunt multi playeri cu un astfel de limbaj jalnic din punctul meu de vedere si merita pedepsiti,inca odatamultumiri pentru ajutor.
Nike- Admin
Reputatie : 55
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : Iasi Romania
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum