Cerere admin
4 participanți
Pagina 1 din 1
Cerere admin
-adresa yahoomsg,mail:raul_dinamovistul2010@yahoo.com
-nick de pe server:~iLg^ArGooN
-varsta:16
-motiv pentru care doresti sa devi un admin :pentru a da toti codatii afara si de a pastra reputatia curata acestui server
-Sunteti deacord de a tine redirecte..DA..NU:DA
~iLg^ArGooN- incepator
Reputatie : 0
Data de inscriere : 26/02/2012
Varsta : 29
Localizare : Targoviste
re: Cerere admin
De ce ai facut 2 cereri?
Sincer nu mi esti cunoscut abia ce te am vazut acum vreo 2 zile pe server eu zic sa nu ne pripim si sa vedem prestatia ta pe server cat si pe forum.
Sincer nu mi esti cunoscut abia ce te am vazut acum vreo 2 zile pe server eu zic sa nu ne pripim si sa vedem prestatia ta pe server cat si pe forum.
Nike- Admin
Reputatie : 55
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : Iasi Romania
Re: Cerere admin
Ne trebuie admin, adica un membru al forumului si un player fidel al serverului, din cate vad tu te-ai inscris pe forum doar pt cererea de admin, si pe server ai intrat de cateva ori din cate vad...
pt toti care vor sa fie admin pe acest server le spun ca:
1) trebuie sa fi fidel acestui forum si server (adica sa fi activ pe forum si server nu sa intri pe forum pt cererea de admin)
2) trebuie sa inveti regulamentu acestui forum si server si sa il respecti
3) si dupa primirea adminului sa ramai la fel de fidel si sa nu faci abuz de el.
fa toate aceste lucruri daca vrei sa pastrezi reputatia acestui server, si te primim printre noi cu bratele deschise.
MULTUMIM
deocamdata sunt CONTRA
pt toti care vor sa fie admin pe acest server le spun ca:
1) trebuie sa fi fidel acestui forum si server (adica sa fi activ pe forum si server nu sa intri pe forum pt cererea de admin)
2) trebuie sa inveti regulamentu acestui forum si server si sa il respecti
3) si dupa primirea adminului sa ramai la fel de fidel si sa nu faci abuz de el.
fa toate aceste lucruri daca vrei sa pastrezi reputatia acestui server, si te primim printre noi cu bratele deschise.
MULTUMIM
deocamdata sunt CONTRA
sorinarad- Admin
Reputatie : 19
Data de inscriere : 14/09/2011
Varsta : 45
Localizare : arad
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum