cerere admin
+2
BIGGY
sOs976
6 participanți
Pagina 1 din 1
cerere admin
-yahoomsg,mail:vladcimpoes@yahoo.com
-nick de pe servar:[mOm]
-varsta:19 ani
-motivDe ce sa devin admin? pt ca stiu comenzile, pentru ca ma dispera codatii si vreau sa ii pedepsesc, chiar daca nu am steam, joc cs foarte des, deci o sa fiu pe server.
-Sunteti deacord de a tine redirecte..DA/NU=DA
-nick de pe servar:[mOm]
-varsta:19 ani
-motivDe ce sa devin admin? pt ca stiu comenzile, pentru ca ma dispera codatii si vreau sa ii pedepsesc, chiar daca nu am steam, joc cs foarte des, deci o sa fiu pe server.
-Sunteti deacord de a tine redirecte..DA/NU=DA
Ultima editare efectuata de catre sOs976 in Joi Ian 12, 2012 10:15 am, editata de 1 ori
sOs976- incepator
Reputatie : 0
Data de inscriere : 11/01/2012
Varsta : 31
Localizare : iasi
Re: cerere admin
din greseala am scris cerere steam, am vrut sa scriu cerere admin.........nu am nevoie de admin mare, doar sa imi dati amx_votemap, amx_map,amx_kick,amx_slap,amx_slay...[deoarece nu vreu sa zica lumea ca abuzez de comenzi, nu am nevoie sa dau ban, ca sa ziceti ca va alung jucatorii, da la un codat poti sa ii dai slay fiecare runda si se plictiseste eventual]... eu l-am adus pe server pe Danutzy cr7, si mai pot aduce daca am admin..( stiu ca nu prea m-ati vazut pe server,dar sunt dispus sa intru zilnic, acum mai joc pe un server si vreau sa stiu daca sa renunt la el pentru voi....
sOs976- incepator
Va trebui sa mai astepti un pic pana la revenirea OWNERULUI pe functie.multumesc pentru intelegere
Nike- Admin
Reputatie : 55
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : Iasi Romania
COTRA MAREEE>. stii foarte bine ce comportament ai TU pe acest sv.. nu trebuie sa iti zic cum vorbestii stii foarte bine.... Multumesc pentru intelegere
Cu cine?!- incepator
Reputatie : 6
Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
multumesc pt intelegere? contra, pentru ca am injurat odata pe un fraier de coleg care ma dispera? hai ma mai du-te , cred ca tu nu injuri deloc....
sOs976- incepator
Cred ca ai vz ca joc destul de bine, si nu is incepator de ala, stiu amx_mode, am avut server, acuma ca am injurat odata se mai intampla, dar pana la urma pierderea voastra, nu cred ca va strica un admin cu cat de cat experienta, dar na cum vreti...
sOs976- incepator
hai valea wai ca park tu esti altfel..se vede din ce scrii ca esti un increzut si un...... nici nu mai stiu cum...hai dispari pana la urma..... nu ma rog la voi, sunt si alte servere ..
sOs976- incepator
Eu ti am zis sa ai putina rabdare pana revine ice ,nici un admin nu si a dat cu parerea despre tine dar cu parere de rau vad ca ai un limbaj ce lasa de dorit.
Nike- Admin
nu lasa de dorit, nu am folosit injurii, doar am zis ca biggy e un increzut, si comenteaza aiurea..... nu vad sa fie admin, asa ca eu cred ca nu are dreptul la opinie, sa zica adminii daca sunt pro sau contra, nu orice incepator.... si vad a el ma face "copchil obraznic si nesimtit", cu ce drept ma face el pe mine nesimtit?
sOs976- incepator
Prietene...(imi primul rand imi cer scuze lui nike shi lui ice k ma bag dar nu suport shmecheri)...vad k vorbeshti de increzutzi...TU!... in primul rand cred k biggy arre mai multa experientza k tn shi in jok shi viatza shi lash askulta pe el...tu ai spus...nu trebuie sa te rogi...ashteptzi sa vina fratele ice sa vedem ce spune shi el...pana una alta nu mai apasa butoanele pe tastatura ...ca se strica ...
Colosul- incepator
Reputatie : 2
Data de inscriere : 08/10/2011
nu am vrut sa intervin dar vad ca se face off-topic, rubrica asta nu este pt certuri.
complectand o cerere de admin ma gandesc ca ai invatat in primul rand regulamentul, ce-l putin asa trebuia, dar vad ca nu te-ai uitat peste el,
si acolo scrie ca este interzis sa faci off-topic. si multe altele reguli....
multumesc!
complectand o cerere de admin ma gandesc ca ai invatat in primul rand regulamentul, ce-l putin asa trebuia, dar vad ca nu te-ai uitat peste el,
si acolo scrie ca este interzis sa faci off-topic. si multe altele reguli....
multumesc!
sorinarad- Admin
Reputatie : 19
Varsta : 45
Localizare : arad
Din aceleasi motive ca si la cererea lui alexia pe acest player nu l am mai vazut pe server deci neactivand pe acest server nu va primi admin .TOPIK INCHIS.
Nike- Admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum