LOGO server
3 participanți
Pagina 1 din 1
Nike- Admin
Reputatie : 55
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : Iasi Romania
Re: LOGO server
Wooouuuu.Super logo-uri.Felelicitari Nike..
Cum am spus si colegului nostru...hai sa vedem ceva mai deosebit ceva care sa iti ia ochi,ceva care sa te faca sa intri pe acel logo...
Hai puneti imaginatia si fantezia la un loc si cu siguranta va iesi un lucru formidabil
GO..GO..GOO
Multumim pentru treaba si osteneala depusa..Tin-o tot asa...
Cum am spus si colegului nostru...hai sa vedem ceva mai deosebit ceva care sa iti ia ochi,ceva care sa te faca sa intri pe acel logo...
Hai puneti imaginatia si fantezia la un loc si cu siguranta va iesi un lucru formidabil
GO..GO..GOO
Multumim pentru treaba si osteneala depusa..Tin-o tot asa...
Mdea.dragute.. tine`o tot asa si o sa faci altele si mai sii.
Traficant^de^Pufuleti- incepator
Reputatie : 1
Data de inscriere : 29/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Baeti sper ca nu v-ati dat batuti cu aceste loguri in special designeri pentru ca sunt necesare.la postarea pe alte situri ..etc
Le vom adauga si la ceste logouri un script pentru ca in momentulu ce va fi apasat sa fie trimes catre forumul nostru.Dar de acest lucru se va ocupa web-master.Deci succes si hai ca puteti mult mai mult de atat sunt sigur si am incredere in voi.
Multumesc
Le vom adauga si la ceste logouri un script pentru ca in momentulu ce va fi apasat sa fie trimes catre forumul nostru.Dar de acest lucru se va ocupa web-master.Deci succes si hai ca puteti mult mai mult de atat sunt sigur si am incredere in voi.
Multumesc
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum