retragere de admin
4 participanți
Pagina 1 din 1
retragere de admin
Salut,scz ca am facut aici cererea dar nu am gasit alt loc..sper ca nu deranjeaza cu nimic...as dori sa imi retrag adminu...pentru ca nu prea inteleg... ce ar trebuii sa fac..cu toate ca ICE si NIKe mi.au explicat destul de bine. va rog sa ma scuzati ca vam incurcat....Multumesc pentru intelegere!
Cu cine?!- incepator
Reputatie : 6
Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Re: retragere de admin
Daca asta este alegereaa ta .DA.
Traficant^de^Pufuleti- incepator
Reputatie : 1
Data de inscriere : 29/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
RE: retragere de admin
Da spuneai ca ai mai fost admin ,de ce renunti atat de usor????
Nike- Admin
Reputatie : 55
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : Iasi Romania
Re: retragere de admin
Chiar nu pot sa inteleg alegerea ta.
Dupa cum ti-am spus orice neintelegere vei avea, intreaba si vei fi ajutat.
Am vorbit cu tine si ti-am spus sa nu te grabesti si calm se va face orice chestiune complicata din punctul tau de vedere.
O data ce ai intrat in aceasta echipa poti considera ca ai intrat ca intr-o familie care fiecare isi va ajuta aproapele.
Daca chiar vrei si iti susti in continuare ideea te voi ruga sa mai faci un alt topic dar la rubrica speciala pentru admini.
ACEST MESAJ VA FI STERS IN URMATOARELE 24 DE ORE.
Dupa cum ti-am spus orice neintelegere vei avea, intreaba si vei fi ajutat.
Am vorbit cu tine si ti-am spus sa nu te grabesti si calm se va face orice chestiune complicata din punctul tau de vedere.
O data ce ai intrat in aceasta echipa poti considera ca ai intrat ca intr-o familie care fiecare isi va ajuta aproapele.
Daca chiar vrei si iti susti in continuare ideea te voi ruga sa mai faci un alt topic dar la rubrica speciala pentru admini.
ACEST MESAJ VA FI STERS IN URMATOARELE 24 DE ORE.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum