Cerere Admin!
4 participanți
Pagina 1 din 1
Cerere Admin!
Adresa yahoomsg,mail:Sqmpikmik@yahoo.com
Nick de pe srv:Sweet Deea
Varsta:21
Motiv pentru care doresti sa devi un admin:Imi face placere sa joc cu voi ,sunteti persoane cu bun simt si doresc sa ajut pt a fi un srv cat mai decent Multumesc!
PS:Nu am experienta in acest domeniu dar cum nimeni nu se naste invatat,sunt sigura ca voi invata repede tot ceea ce este nevoie
Poti tine redirecte? DA\NU pot tine redirecte - DA
Sincer nu ma deranjeaza deloc ca nu sunteti de acord,nu vroiam asta pt mine.Si Bella limbajul meu este in regula am facut o greseala si mi`am cerut scuze.Si tu nu ai prea luat parte la activitatea mea deci nu cred ca esti in masura sa judeci dupa o singura greseala si cu asta am incheiat.
aaaa uitasem ceva..si anume ca "nu stiu sa fac diferenta intre un jucator si un codat"...am o singura intrebare:te`ai nascut invatata?
Bafta!
Motiv pentru care doresti sa devi un admin:Imi face placere sa joc cu voi ,sunteti persoane cu bun simt si doresc sa ajut pt a fi un srv cat mai decent Multumesc!
PS:Nu am experienta in acest domeniu dar cum nimeni nu se naste invatat,sunt sigura ca voi invata repede tot ceea ce este nevoie
Sincer nu ma deranjeaza deloc ca nu sunteti de acord,nu vroiam asta pt mine.Si Bella limbajul meu este in regula am facut o greseala si mi`am cerut scuze.Si tu nu ai prea luat parte la activitatea mea deci nu cred ca esti in masura sa judeci dupa o singura greseala si cu asta am incheiat.
aaaa uitasem ceva..si anume ca "nu stiu sa fac diferenta intre un jucator si un codat"...am o singura intrebare:te`ai nascut invatata?
Bafta!
Ultima editare efectuata de catre Sweet Deea in Lun Dec 19, 2011 9:01 pm, editata de 3 ori
Sweet Deea- incepator
Reputatie : 1
Data de inscriere : 18/12/2011
Varsta : 34
Localizare : Timisoara
Re: Cerere Admin!
In primul rand iti urez bine ai venit in comunitatea ICE.malware-site.www
In al doilea rand dupa cum stie toata lumea avem nevoie de admini..si sper din tot sufletul ca vei putea face acestei provocori..care cu siguranta nu va fi usoara.
Ai o prezenta pe server bunicica si treaba cu experienta se capata in timp si cu multa RABDARE
Sper ca intelegi ca a fi admin inseamna si responsabilitati pe care va trebui sa le suporti fie ca iti plac sau nu
Eu sunt [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In maxim 24 de ore ceilati admini vor fi obligati sa spuna parerea si opiniile , daca nu voi lua decizia finala singur.
Multumesc
In al doilea rand dupa cum stie toata lumea avem nevoie de admini..si sper din tot sufletul ca vei putea face acestei provocori..care cu siguranta nu va fi usoara.
Ai o prezenta pe server bunicica si treaba cu experienta se capata in timp si cu multa RABDARE
Sper ca intelegi ca a fi admin inseamna si responsabilitati pe care va trebui sa le suporti fie ca iti plac sau nu
Eu sunt [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In maxim 24 de ore ceilati admini vor fi obligati sa spuna parerea si opiniile , daca nu voi lua decizia finala singur.
Multumesc
sunt contra..MOTIVE:
1) ARE UN LIMBAJ PE CARE NOI ADMINII NU-L ACCEPTAM PE ACEST SERVER ,SI DACA UN ADMIN VORBESTE ASA NU PUTEM CERE UNUI JUCATOR SA VORBEASCA FRUMOS SAU SA-I DAM GAG
2) NU STIE SA FACA DIFERENTA INTRE UN JUCATOR BUN SI UNUL CODAT
======CONTRA======
1) ARE UN LIMBAJ PE CARE NOI ADMINII NU-L ACCEPTAM PE ACEST SERVER ,SI DACA UN ADMIN VORBESTE ASA NU PUTEM CERE UNUI JUCATOR SA VORBEASCA FRUMOS SAU SA-I DAM GAG
2) NU STIE SA FACA DIFERENTA INTRE UN JUCATOR BUN SI UNUL CODAT
======CONTRA======
Ultima editare efectuata de catre bella in Lun Dec 19, 2011 5:26 pm, editata de 1 ori
bella- Admin
Reputatie : 18
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : italia
Colega mea a adus de un argument foarte important daca tu ca admin nu poti sa ai un limbaj decent atunci cum poti cere unui jukator sa vorbeasca frumos,plus de asta esti noua pe server deocamdata:CONTRA!!!vom mai vedea cu timpul cum te comporti pe server,imi pare rau.
Nike- Admin
Reputatie : 55
Localizare : Iasi Romania
Din pacate majoritatea decide.
Aceasta cerere va fi respinsa.
Poate pe viitor vei reusi sa te afli in echipa adminilor.
Aceasta cerere va fi respinsa.
Poate pe viitor vei reusi sa te afli in echipa adminilor.
Ultima editare efectuata de catre ice in Lun Dec 19, 2011 10:42 pm, editata de 1 ori
Sweet Deea- incepator
Reputatie : 1
Data de inscriere : 18/12/2011
Varsta : 34
Localizare : Timisoara
NU M-AM NASCUT INVATATA DAR AM INVATAT SI APOI AM FACUT O CERERE DE ADMIN...NU AM SARIT CALUL..CA ALTII..Sweet Deea a scris:Adresa yahoomsg,mail:Sqmpikmik@yahoo.com
Bafta!
bella- Admin
Reputatie : 18
Localizare : italia
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum