cerere admin cristi3611
4 participanți
Pagina 1 din 1
cerere admin cristi3611
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Subsemnatul cristi3611 , adresa mail : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , rog a-mi aproba cerera de admin pe sv ICE.malware-site.www
Sunt constient ca nu sunt foarte bun la counter , dar experienta se castiga jucand , 17 ani e o varsta perfecta pentru transformarea intr-un admin responsabi.
Ps: In legatura cu "redirecte" le pot tine dar vreau sa stiu in ce consa lucru asta mai exact.
Mulltumesc!
Subsemnatul cristi3611 , adresa mail : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , rog a-mi aproba cerera de admin pe sv ICE.malware-site.www
Sunt constient ca nu sunt foarte bun la counter , dar experienta se castiga jucand , 17 ani e o varsta perfecta pentru transformarea intr-un admin responsabi.
Ps: In legatura cu "redirecte" le pot tine dar vreau sa stiu in ce consa lucru asta mai exact.
Mulltumesc!
cristi3611- Admin
Reputatie : 4
Data de inscriere : 25/10/2011
Varsta : 34
Localizare : sinesti
cerere admin cristi3611
Da e bine chiar avem nevoie de admini pe sv in timp sunt sigur ca o sa capeti expierenta necesara nimeni nu sa nascut invatat sa citesti bine regulamentul si sa respecti tot ce scrie despre admin restul o sa invetipe parcurs.PRO
Nike- Admin
Reputatie : 55
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : Iasi Romania
bella- Admin
Reputatie : 18
Data de inscriere : 14/09/2011
Localizare : italia
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum